Diensten

Voor al uw klussen in en rondom uw huis!

Timmer en Klusbedrijf nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundig timmer- en klusbedrijf voor een verbouwing of renovatie, installatiewerk, het op maat maken van kasten of het installeren van een dakkapel, dan bent u bij Allround Timmerbedrijf Vrijenhoek aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden en klussen in en rondom uw huis.

Beglazing en kozijnen.

U kunt ons altijd inschakelen voor timmerwerk, metselwerk, schilderwerk en tegelwerk maar ook beglazing en kozijnen behoren tot ons specialisme. Wij maken voor u elk kozijn passend! Onze vakmensen zijn opgeleid en gecertificeerd en leveren altijd kwaliteit.  

Dakkapellen.

Wij zijn zeer bedreven in het plaatsen van dakkapellen. Middels een dakkapel kunt u veel ruimte creëren. Denk hierbij aan uw zolder, die u eenvoudig met een dakkappel van Allround Timmerbedrijf Vrijenhoek om tovert tot een volwaardige slaapkamer.
U heeft niet alleen meer ruimte, maar een dakkapel betaald zich direct terug in de waarde van uw huis! 

Houtbewerking.

Ook het, naar eigen ontwerp, maken van kasten, deuren, bedden ed is voor ons geen probleem. Bijna elk type hout kan worden bewerkt in onze werkplaats, waardoor wij vakkundig houtbewerking op maat kunnen leveren.

Achterstallig onderhoud?

Een nieuw huis gekocht waaraan veel onderhoud moet worden gedaan? Of overweegt u aan uw oude huis elementen te herstellen, die in de loop der jaren achterstallig zijn geraakt? Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, tarieven en prijzen!