Diensten

Voor al uw klussen in en rondom uw huis!

Timmer en Klusbedrijf nodig?

Wanneer u op zoek  bent naar een vakkundig timmer- en klusbedrijf voor een verbouwing of renovatie, installatiewerk, het op maat maken van kasten of het installeren van een dakkapel, dan bent u bij Timmer- en Klusbedrijf Vrijenhoek aan het juiste adres. Timmer- en Klusbedrijf Vrijenhoek is een allround klusbedrijf gevestigd in Spijkenisse. We zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden en klussen in en rondom uw huis.

Beglazing en kozijnen

U kunt ons altijd inschakelen voor timmerwerk, metselwerk, schilderwerk, tegelwerk maar ook beglazing en kozijnen behoren tot ons specialisme. Onze vakmensen zijn opgeleid en gecertificeerd en leveren altijd kwaliteit. Wanneer u via onze website een scherpe offerte aanvraagt, ontvangt u van ons binnen 24 uur een passend voorstel. Een klus voor een later moment bespreken? Geen probleem bij Timmer- en Klusbedrijf Vrijenhoek kan het allemaal.

Achterstallig onderhoud?

Een nieuw huis gekocht waaraan veel onderhoud moet worden gedaan? Of overweegt u aan uw oude huis elementen te herstellen, die in de loop der jaren achterstallig zijn geraakt? Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, tarieven en prijzen!
 

banner dakkapel in 1 dag Timmer- en Klusbedrijf Vrijenhoek Spijkenisse

Dakkapellen

Wij zijn zeer bedreven in het plaatsen van dakkapellen. Middels een dakkapel kunt u veel ruimte creëren. Denk hierbij aan uw zolder, die u eenvoudig met een dakkappel van Timmer- en Klusbedrijf Vrijenhoek om tovert tot een volwaardige slaapkamer.
U heeft niet alleen meer ruimte, maar een dakkapel betaald zich direct terug in de waarde van uw huis!